Jocuri cu motociclete
Jocuri Moto
Games
Barbie Medical
Cars Sonic
Flights Cooking
Casino Mario
Cartoon Pool
Cards Parking
Trucks Poker
Jocuri Barbie Motorcycles
Juegos100 JocuriFera
Football Money
Total Games: 247
Games Played: 3426208
Games Played Today: 70
Online: 14 PlayersStunt Trials
Index - Jocuri cu Motociclete - Stunt Trials
Titlu:   Stunt Trials
Jucator: Esti jucatorul numarul 1760
Descriere: In jocuri cu motociclete gratis si cascadorii trebuie sa urci pe motocicleta de concurs si sa incerci sa ajungi la finish, realizand puncte si cascadorii.
Asa ca urca-te repede pe motocicleta si fa niste cascadorii, completeaza fiecare nivel al jocului indeplinind provocarile de a face cascadorii si de a colecta stelutele.

Instructiuni pentru Jocuri cu motociclete gratis si cascadorii

Foloseste sagetile pentru a juca acest joc cu motociclete si tastele A,S,D,F,G pentru a realiza cascadorii. Completeaza cele 6 nivele ale jocului si vei putea debloca noi motociclete din garaj. De asemenea poti castiga diferite medalii pentru completarea unora dintre nivele, realizand cel mai bun timp, facand 100 de cascadorii intr-un joc, colectand 400 de stelute intr-un joc si mult mai multe. Condu motocicleta peste obstacole si ajungi la linia de sosire.
Demonstreaza-ne in acelasi timp ca esti un campion in acest joc distractiv denumit in Engleza Stunt Trials. Ai grija totusi pentru ca timpul este limitat si trebuie sa te grabesti. Demonstreaza-ne ca esti un bun pilot de motociclete completand toate nivelurile acestor jocuri cu motociclete gratis.
Jocuri cu motociclete gratis
Jocuri cu motociclete gratis
Am inceput jocul intr-o mare viteza si am intrat in primul nivel, motocicleta este din aceea de noroi, ne gasim intr-un fel de hala industriala si trebuie sa traversam nivelul jocului printre platforme, cauciucuri si trebuie sa colectam stelele pe care le intalnim in calea motocicletei.Primesc indicatia ca trebuie sa fac neaparat doua cascadorii, asa ca la prima rampa voi folosi tasta sageata stanga pentru a realiza o cascadorie pe spate atunci cand sunt in aer cu motocicleta. Am terminat primul nivel relativ usor si destul de repede, insa cand am ajun in nivelul doi am ajuns la ceva foarte mare care avea ceva ca niste aripi, sau tepi mai bine zis care nu-mi permitea sa merg mai departe, dupa mai multe incercari insa, am reusit sa trec si sa ajung in nivelul numarul trei al jocului. De aici incolo va trebuie sa te descurci singur, eu am facut doar introducerea, iti doresc distractie placuta in acest joc Stunt Trials si de altfel poti juca pe acest site mai multe jocuri cu motociclete gratis.  
Contact - Politica Confidentialitate - RSS