Jocuri Motociclete
Jocuri Moto
Total jocuri motociclete: 206
Jocuri cu motociclete: 3342050
Jucate azi: 13
Online: 1 jucatori
Stunt Trials - Jocuri cu Motociclete


Jocuri cu Motociclete - Mai multe Jocuri cu Motociclete


Stunt Trials - Jocuri cu Motociclete Titlu:  Stunt Trials
Jucator: Esti jucatorul 1353
Descrierea jocului Stunt Trials: In jocuri cu motociclete gratis si cascadorii trebuie sa urci pe motocicleta de concurs si sa incerci sa ajungi la finish, realizand puncte si cascadorii.
Asa ca urca-te repede pe motocicleta si fa niste cascadorii, completeaza fiecare nivel al jocului indeplinind provocarile de a face cascadorii si de a colecta stelutele.

Instructiuni pentru Jocuri cu motociclete gratis si cascadorii

Foloseste sagetile pentru a juca acest joc cu motociclete si tastele A,S,D,F,G pentru a realiza cascadorii. Completeaza cele 6 nivele ale jocului si vei putea debloca noi motociclete din garaj. De asemenea poti castiga diferite medalii pentru completarea unora dintre nivele, realizand cel mai bun timp, facand 100 de cascadorii intr-un joc, colectand 400 de stelute intr-un joc si mult mai multe. Condu motocicleta peste obstacole si ajungi la linia de sosire.
Demonstreaza-ne in acelasi timp ca esti un campion in acest joc distractiv denumit in Engleza Stunt Trials. Ai grija totusi pentru ca timpul este limitat si trebuie sa te grabesti. Demonstreaza-ne ca esti un bun pilot de motociclete completand toate nivelurile acestor jocuri cu motociclete gratis.
Jocuri cu motociclete gratis
Jocuri cu motociclete gratis
Am inceput jocul intr-o mare viteza si am intrat in primul nivel, motocicleta este din aceea de noroi, ne gasim intr-un fel de hala industriala si trebuie sa traversam nivelul jocului printre platforme, cauciucuri si trebuie sa colectam stelele pe care le intalnim in calea motocicletei.Primesc indicatia ca trebuie sa fac neaparat doua cascadorii, asa ca la prima rampa voi folosi tasta sageata stanga pentru a realiza o cascadorie pe spate atunci cand sunt in aer cu motocicleta. Am terminat primul nivel relativ usor si destul de repede, insa cand am ajun in nivelul doi am ajuns la ceva foarte mare care avea ceva ca niste aripi, sau tepi mai bine zis care nu-mi permitea sa merg mai departe, dupa mai multe incercari insa, am reusit sa trec si sa ajung in nivelul numarul trei al jocului. De aici incolo va trebuie sa te descurci singur, eu am facut doar introducerea, iti doresc distractie placuta in acest joc Stunt Trials si de altfel poti juca pe acest site mai multe jocuri cu motociclete gratis.  Mai multe despre Stunt Trials! Tocmai ai jucat Stunt Trials, acest joc a fost jucat de 1353 ori si este un joc adaugat in categoria de Jocuri cu Motociclete.Noi speram ca jocul cu Stunt Trials a fost pe placul tau si te asteptam sa te intorci ori de cate ori doresti sa il joci online gratis, doar pe motorcycles.jocuri100.ro.


Ultimele Jocuri

Unlimited Moto Racing Motocicleta de viteza pe munte Superbikes Track stars Dirt Bike 3D Ultimate Motocross Challenge Neon Drive 2 Dirtbike racing

Author - Contact - Privacy Policy - RSS